Prima Pagina

Sergiu Balan 

Doctor în medicină, asistent universitar, catedra Chirurgie nr.1 „N. Anestiadi” USMF „Nicolae Testemiţanu”

Acest site este destinat pacienților disperați, ce duc o luptă atroce pe parcursul întregii vieți cu obezitatea morbidă. Venim să popularizăm în rîndurile specialiștilor și populației unicul tratament actualmente efectiv al acestei patologii rezistente la tratamentul conservativ, care a devenit în ultimele decenii o problemă medicală și socială atât la nivel global cât și în Republica Moldova.

Suntem gata să venim în ajutorul persoanelor care sunt hotărâte să uite de trecut și doresc să înceapă o viață nouă alături de cei ce vă sunt dragi.

Telefon pentru consultații : +373 797 000 27

32 de comentarii la “Prima Pagina

 1. În prima lună am pierdut 14,5 kg, vedem mai departe, senzaţii extraordinare!!!!! Mersi mult D-nului Balan:)

 2. Salut, am primit o mare satisfactie dupa rezultatul obținut, după jumatate de an de la operatie -26 kg. Multumiri mari Dl. Sergiu Balan. Bravo.

 3. Domnule Balan,sunteți o persoană superbă. Vă mulțumesc din suflet pentru măiestrie, zîmbet și încredere. Două săptămîni -17kg. Meritați tot binele din lume. ”Pentru o viață mai bună” : e cu dreptate!!!!!!

 4. Dupa trei luni am pierdut 24 de kg., ma simt forte bine!!!!!!!!!!! Domnului Balan multa bafta si succese!!!!!!!!!!!!!!:)

    1. Buna ziua! Contactatene la tel: 079700027 si o sa primiti o consultatie despre orice intrebate! Va multumim!

     1. Buna ziua d.Serjiu, am facut virtual cunostinta cu lucrarile d.Serban Vasile din RO , si as vrea sa fac o consultatie la noi in Chisinau pentru operatia „sleeve” este posibil ? Am 59 ani / 91 kg nu am avut nici odata interventii chirurgicale ,dar sint diagnosticata din 2013 cu artrita reumat. si asta ma incurca sa fac sport si sa scap de kg in plus si sa duc mai departe o viata activa . Multumesc mult daca o sa-mi raspundeti as vrea sa stiu si costul si unde activati

 5. Au trecut patru luni din ziua operatiei, am slabit 29 kg. Ma simt un alt om, intinerita si plina de viata.Plecaciuni pina la pamint domnului S.Balan, un medic extraordinar, care merita tota recunostinta din lume. Speranta de a schimba in bine realitatea sa ramina cauza Dumneavoastra nobila!!!

 6. Cuvintul este expresia vie a sufletului; el iese din suflet așa cum iese apa din izvor. Cuvintele mele sunt doar de mulțumire și respect față de măiestria Domnului Balan și a întregii echipe. Pînă în prezent nu-mi vine să cred , că se pot schimba atîtea lucruri în viață, totul e divers, nou, plin de viață și fericire. Credința preface veninul în apă cristalină. Am încredere în orice cuvînt ce mi-ați spus și simt schimbările ce se petrec pe zi ce trece. Sunt în culmea fericirii, am senzația că într-o bună zi voi strigă în gura mare, că sunt fericită. Cîte emoții pozitive………… Mulțumiri, mulțumiri , mulțumiri…… Vă doresc tot binele din lume. -30 la trei luni și jumătate

 7. Dupa operatie au trecut 14 zile cred ca am slabit cu11kg,dar mai precis ma voi cintari cind voi fi la spital,multumesc din tot sufletul ca am dat de DOMNULSERGIU BALAN CARE PUTIN CITE PUTIN MI-A INTORS INCREDEREAin sine si nasterea mi-a inca odata.

 8. Сделала операцию 9 месяцев назад в возрасте 63 лет при росте 160 см вес был 115 кг. Не могла пройти больше 10 шагов так как начиналось сильное сердцебиение, очень болели ноги, суставы, был повышен сахар, ночью страдала от храпа и нарушением эндокринной системы.
  Жить не хотелось.
  Чудом узнала о великодушном докторе Сергее Балане. При всех моих болячках он рискнул взять меня на операцию, которая прошла великолепно.
  Сейчас вес 85 кг, сахар в норме, узел на щитовидной железе значительно уменьшился, все анализы по гормонам в норме, исчезли все сопутствующие симптомы.
  Живу и радуюсь. Огромное спасибо!!!
  желаю дальнейших творческих успехов в окозании помощи таким же как я.
  С уважением Ирина С.

 9. Salut la toti,cred ca e timpul sa le zicem si altora sa incerce sa-si schimba viata spre bine ,cit e de placut de a auzi de la cei operati numai schimbari spre bine .Toti sintem individuali deacea simptomele mult asteptate vor aparea diferit.VA multumesc la toti ca sintem impreuna si putem conversa la necesitate.VA multumim DOMNUL SERGIU BALAN CA SINTETI ALATURI DE NOI .

 10. Ам о лунэ ши о сэптэмынэ дупэ операцие ам слэбит ку 25кг мэ симт фоарте бине
  Мерси мулт домнулуй Балан Сержиу есте ун медик екстраординар

  1. У меня прошло 9 месяцев от операции -32кг.ВЕЛИКОЛЕПНО!!!!!,,Игра стоит свеч,господа!”Люблю вас,месье Сержиу Бэлан,что вы помогли мне полюбить себя!С уважением,РОКСАНА!

 11. У меня прошло 9 месяцев от операции -32кг.ВЕЛИКОЛЕПНО!!!!!,,Игра стоит свеч,господа!”Люблю вас,месье Сержиу Бэлан,что вы помогли мне полюбить себя!С уважением,РОКСАНА!

 12. Sunt medic, si din punct de vedere medical nu am crezut ca in aproape doua luni, (7saptamini-atit a trecut de cind am fost Eu operata) de la interventie voi uita ca am facut-o.Ma simt excelent. Am -16cg din 97, la165cm h.E greu sa povestesti cuiva despre perioada de dupa operatie.Fiecare o suporta in felul lui,insa la felul in care se comporta personalul le-as da nota 10+.D-nul Balan daca nu-i alaturi, atunci este la telefon.
  M-am chinuit cu dureri de spate mai mult de10 ani.Nu pot spune ca nu ma mai deranjeaza,insa nu mai iau medicamente. Sa rezolvat pirozisul,(arsuri la stomac)care ma urmarea din copilarie,nu mai beau pastile de tensiune,(in ultimii 5ani le serveam regulat dimineata si seara)-sint convinsa ca a meritat.Oameni buni nu perde-ti timpul cu diete inutile, daca nu aveti vointa sa va mentineti.Cu parere de rau viata e pre scurta ca so traim de la o zi la alta.Sunt la dispozitia D-ra sa va ajut cu ce pot pentru a trece mai usor peste operatie(pentru cei care se iubesc cu adevarat)
  P.S.Nu va faceti griji, dupa o luna poti liber sa stai si la mese de sarbatoare,poti minca pe saturate, satisfacut de gindul ca in urmatoarele zile cind te vei urca pe cintar nu vei rosi in fata constiintei tale.Successe tuturor in lupta cu cg,oricare ar fi metoda.

 13. Андрей 54 ань. Ынкэ дин анул 1996 дупэ о боалэ северэ медичий мау тратат ку препэрате гормонале, ун тимп ыделунгат дупэ тратамент ам ынчепут а адауга ын греутате, де ла 95 кг. каре ле авям ам ажунс ла 170кг. Кынд ам ынчепут а дауга сау ынчепут проблемеле ку дуюмул, тенсиуня артериалэ де ла нормэ а крескут ла 160/100 ку пастиле. Сахару 7,8 холестиролул мэрит. Проблеме фоарте марь ын артикулаций, дурерь де спате, мержям 10м. мэ опрям сэмь траг аер, мержям ку бэстон, проблеме ку стомаку ши фикату. Ын луна октомбрие 2013 ам авут феричиря сэ мэ ынтылнеск ку докторул Сержиу Балан каре са асумат риску сэ мэ оперезе ши пе мине. Операция о фост фэкутэ пе 26.10.2013. Операция о фост ку сукчес ши пентру ачаста вряу сэл мулцумеск дин тот суфлетул пе докторул Балан ши ынтрежей екипе каре ма операт ши сэ ле дореск мултэ сэнэтате ши тот бинеле дин луме, кэ мау ынторс ла вяцэ, ши акум ла доар трей лунь дупэ операцие ам -47кг. тенсиуня 115/70, сахару 5,1, холестерол норма, ну ам проблеме ку фикату ши стомаку. Луме, луме сэ меретэ сэ вэ прелунжиць вяца ши со трэиць ку сатисфакцие. Ынкэ о датэ вряу сэй мулцумеск д-луй Сержиу Балан кэ ма адус ла о вяцэ нормалэ ын тот аспектул кувынтулуй. Мулцумирь де ла тоць мембрий фамилией.

 14. Precum timpul de afara, e primavara si in sufletul Meu. Vreau sa impart cu dumneavoastra emotiile pozitive pe care le-am avut in perioada sarbatorilor de Pasti. Am avut ocazia sa intilnesc rude si colegi,care nu i-am vazut in ultimele 4luni.Multi nu ma-u recunoscut,unii au ezitat sa ma intrebe,crezid ca ma-m imbolnavit, cei mai indrazneti au apreciat. Am slabit 23cg in 4luni.In fiecare zi aud numai complimente si urari de bine din partea colegilor si prietenilor.Ma simt pefect. Am uitat definitiv ca am suportat o operatie.Cred ca mai am putin si incep sa zbor.Dragi prieteni ,cei care va iubiti si aveti cg in plus, consultati un specialist,traiti- va viata din plin,no lasati sa va treaca pe alaturi.Multumesc din suflet echipei care munceste in acest domeniu.Sa aveti parte de tot ce va doriti. Sunt sigura meritati.

   1. Buna ziua la toţi,am o rugăminte,toţi care sunteti operaţi,înseamnă că aţi început să trăiţi şi dacă aveţi profil în Odnoklassniki, vă rog să vă alaturati în grupa cu denumirea „DIN NOU. TRĂIESC”sau mă găsiţi pe mine Lucia Jorovlea(Tacot),să vedem ce familie mare au doctorii-salvatorii noştri,Doc. Sergiu Balan îmi este ca un frate .MULŢUMIRI DIN SUFLET.

  1. Buna. Apelatine pe +37379700027 si va raspundem la toate intrebarile, ca la fiecare e in parte, dar per general macar o luna fara efort fizic greu.

 15. Daca poate cineva sa-mi raspunda la aceasta intrebare. Acum e luna februarie la jumatatea lunii martie voi avea de lucru in sera, gradina, voi peutea sa lucrez sau nu?

 16. Salut.Ma numesk Eugenia.Doi ani in urma eu Mi-am facut operatie de slabire la stomac si vreau sa ma impart si cu voi.Eu am 26 ani si la 24 ani aveam 108kg,lucrez intr-o agentie unde in fiecare zi vorbesc,colaborez cu oamenii.Sa va spun sincer inainte toti se uitau la mine nu ca la o domnisoara,dar ca la un om de nimica,din partea barbateasca nici nu se discuta.Akum au trecut 2 ani ,s-a schimbat totul,radical totul,sa incep chiar de la serviciu ,comportamentul persona;ului s-a schimbat in partea buna si partea masculina au observat exist eu si lucrez cu ei,fetele au inceput sa vorbeasca cu mine mai mult.(dupa operatie iti revii foarte repede 5 zile si esti din nou la serviciu cu aceleasi puteri,depinde la fiecare organismul e diferit).Akum eu simt ca traiesc ,dar nu numai de comportamentul oamenilor din jur ,dar vreau sa va spun si despre sanatate.La ai mei 24 ani,108kg ma simteam greu,imi era greu sa merg,repede oboseam si aveam deja deabet saharat,dar si ciklu nu era stabil-mereu probleme.Akum am 64 kg,va imaginati am slabit cu 44 kg si ma simnt perfect,totul s-a normalizat-diabet deja nu mai amsi ciklu normalizat.Eu ii multumesc din tot sufletul lui d-nul Sergiu Balan si d-nei Galine,intregului colectiv care a participat la operatie,ei salviaza veti si dau o noua sansa de a trai fericit.
  Toti ce suferiti de aceasta boala obezitate eu va sfatui sa nu va uitati la bani,fiindca banii o sa se faca iar sanatatea e mult mai skumpa,am trecut prin asta si akum sunt ku adevarat fericita si implinita.
  Multumim mult la toti si vreau inca o data sa marchez ca comportamentul si atitudinea medicilor,sorelor medicale sunt la un nivel foarte foarte inalt.Asa MEDICI au fost si sunt pentru mine ca MAMA si TATA,SA VA DEA DOMNUL SANATATE ……

 17. Acu un an faceam parte din persoanele care citeau informatii pe internet ,si ma întrebam cit costa?Dar vointa de a fi o persoană normala nu m-a oprit doar la intrebari. Am citit,m-am informat, si am luat decizia. In 2 săptămîni eram in fata domnului Balan si echipei lui. Nu mi-a fost frica nici o clipa,si nici nu m-am giindit la multe. Nimic nu putea fi mai grav decît o persoana în depresie ,si care făcea viata grea soțului si copiilor ei mereu supărată si nemulțumită ,am facut operatia, cîteva complicații, dar cu o mare incredere in medici ,nu am ezitat nici o clipa ca nu va fi bine. Asta e! Viața mea s-a schimbat putin spus bine,sunt super bine. Nu știu daca sunt in masura sa dau sfaturi, dar nu mai găsiți scuze si luati decizia justa E pentru binele vostru. Eu cred ca prețul de a nu fi fericit e mai mare decît de a fi investit in sănătatea ta ,nu vreau sa ridic in slavi pe nimeni dar daca vreti un medic bun mergeti unde trebue ,cu drag Adry

  1. Acu un an faceam parte din persoanele care citeau informatii pe internet ,si ma întrebam cit costa?Dar vointa de a fi o persoană normala nu m-a oprit doar la intrebari. Am citit,m-am informat, si am luat decizia. In 2 săptămîni eram in fata domnului Balan si echipei lui. Nu mi-a fost frica nici o clipa,si nici nu m-am giindit la multe. Nimic nu putea fi mai grav decît o persoana în depresie ,si care făcea viata grea soțului si copiilor ei mereu supărată si nemulțumită ,am facut operatia, cîteva complicații, dar cu o mare incredere in medici ,nu am ezitat nici o clipa ca nu va fi bine. Asta e! Viața mea s-a schimbat putin spus bine,sunt super bine. Nu știu daca sunt in masura sa dau sfaturi, dar nu mai găsiți scuze si luati decizia justa E pentru binele vostru. Eu cred ca prețul de a nu fi fericit e mai mare decît de a fi investit in sănătatea ta ,nu vreau sa ridic in slavi pe nimeni dar daca vreti un medic bun mergeti unde trebue ,cu drag Adry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *