Galerie Foto

IMG_1992

IMG_2102

IMG_2239

IMG_2243

IMG_2316

IMG_2442

IMG_2446

IMG_2449

IMG_2478diabet zaharat tip II obezitate morbidawww.obezitate.md obezitate slabire diabet kgobezitate slabire kg dieta 1fUntitsled-1dUntitled-s1s1sf2i2b2f1ffinfinfin1Untitled-333 Untitled-222 Untitled-1finUntitlezd-1Untitled-11 Untitled-22Untitled-3 Untitled-2 Untitled-12012-12-18-066 Untitled-2Untitled-1Untitled-3d Untitled-1emic Untitled-1 obezitate.md

9 comentarii la “Galerie Foto

  1. Domnule Balan, sunteți un medic de la Dumnezeu, aplec capul în fața măiestriei și talentului Dumneavoastră. Vă doresc realizări frumoase în domeniu și în vieță. Vă sunt foarte recunoscătoare și vă mulțumesc din suflet.

  2. In pofida tuturor dubiilor care le au marea majoritate inainte de operatie despre rezultatele ce vor aparea dupa, consider ca aceasta galerie foto e un motiv in plus oferit celor care stau pe ganduri, un motiv in plus de a face alegerea spre un viitor mai sanatos in primul rand. Chiar sunt rezultate Reale.
    Voi in care parte a pozei a-ti vrea sa va regasiti? Dreapta sau Stanga?
    Alegerea va apartine.

  3. Buna ziua. Va scriu din nordul tarii, in numele unei prietene care sufera de obezitate morbida . Are 27 de ani si in jur de 160 kg. Este dintr-o familie de romi saraci dar cinstiti si nu are loc de munca si nici asigurare sau alta sursa de venit din cauza fizicului. Recent a suferit o intervenite la cap (i s-a extirpat un lipom) si medicii de aici i-au spus ca a supravietuit miraculos, deoarece putea sa-i cedeze inima oricand, chiar ar putea muri in somn… Prietena mea are un copilas de 2 ani si il creste impreuna cu mama ei si ea vaduva si bolnava. As vrea sa stiu cum as putea s-o ajut, daca exista vreo fundatie care ar sponsoriza o interventie de micsorare a stomacului.Astept o sugestie pe Emailul meu.

  4. SALUT LA TOTI.MA UIT SI MA MINUNEZI DE REZULTATELE OBTINUTE DE INTREAGA ECHIPA IN FRUNTE CU DOM-NUL SERGHEI BALAN.OAMENI BUNI, NOI NUMAI CURAJ TREBUIE SA AVEM ,DAR 80 PROCENTE E MUNCA ACESTOR OAMENI MINUNATI.DOMNUL SERGHEI ATI REINNOIT UN PIC SOCIETATEA, ATI SALVAT-O RETORIC DE OAMENI BOLNAVI,NEPUTENCIOSI,NEHOTARITI,NEINDEMNATICI PRINTRE CARE AM FOST SI EU..VA MULTUMESC DIN SUFLET.CEI CARE MAI STATI PE GINDURI HOTARITI-VA,NU PIERDETI TIMPUL.DRAGA ELIZABETA MORAR IMI PARE FOArte rau de prietena DUM-TA,DAR DIN PACATE ACEASTA OPERATIE NU E GRATIS,PUTETI APELA LA CRUCEA ROSIE SAU LA UNICEF SAU O ALOCATIE DE LA VR-UN MINISTRU,ASISTENTA SOCIALA,EU AM APELAT LA PRIETENI,RUDE,COLEGI,OAMENI STRAINI,INCERCATI SI SE VA PRIMI,PUTETI RUGA ACUM LA CARAVANA DE CRECIUN SI POATE DUMNEZEU E MARE.ACEASTA OPERATIE NU ESTE ASIGURATA DE STAT.DACA VAM AJUTAT CU CEVA IMI PARE FOARTE BINE SCRIETI SI VOM DISCUTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *